اهداف و خط مشی

خط­ مشی کیفیت و سلامت غذایی

شرکت «کیمیاگران تغذیه» با علامت تجاری «KT» به ­عنوان یکی از بزرگ­ترین تولیدکنندگان خوراک دام، طیوروآبزیان در کشور، دستیابی به بالاترین بهره ­وری و کمترین ضریب ­تبدیل خوراک با به ­کارگیری پیشرفته ­ترین فناوری در طراحی و تولید، دستیابی به رضایت پایدار تولیدکنندگان و پرورش ­دهندگان به ­عنوان صاحبان واقعی شرکت، افزایش سلامت عمومی جامعه و دستیابی به توسعه پایدار شرکت را رسالت خود دانسته، و درهمین ­راستا، جهت­ گیری­های اصلی خود را به ­شرح زیر اعلام می­دارد :

افزایش تنوع ­وتعدد محصولات بارویکرد شناسایی انواع گونه ­های پرورشی دام، طیور و آبزیان.

شناسایی نیازهای تغذیه ­ای آبزیان و تأمین پایدار این نیازها درطی مراحل مختلف پرورش.

شناساندن بیشتر محصولات به بازار مصرف، با تمرکز بر مزایای تغذیه ­ای و ضریب ­تبدیل خوراک.

افزایش و تداوم کیفیت ­وسلامت ­غذایی خوراک ­تولیدی با به ­کارگیری استانداردهای ملی ­وبین ­المللی.

افزایش روز افزون رضایت مادی و معنوی مشتریان،پرورش دهندگان و دیگر ذینفعان شرکت.

 مسؤلیت اصلی اجرای این خط ­مشی و راهبردهای تعریف ­شده در آن برعهده اینجانب است و کلیه مدیران و کارکنان شرکت، مسؤولیت مشارکت و انجام وظیفه درمسیر تحقق اهداف کلان شرکت و اجرای برنامه ­های عملیاتی مربوطه را بر عهده دارند.

اهداف شرکت

سلامت جامعه در گرو تغذیه سالم است. تهیه غذایی که منجر به تولید محصولات با حداقل بقایای دارویی و آنتی بیوتیکی باشد ، از اهداف اصلی این شرکت بوده تا با این دیدگاه خدمتی به نسل های آینده کرده باشیم و از وقوع برخی بیماری های ناخواسته ممانعت بعمل آید

رضایت مشتریان در ابعاد مختلف از ارکان اصلی این شرکت به شمار می آید.

تولید غذای جدید منطبق با تکنولوژی مدرن جهان .

برطرف کردن نیازهای مشتریان که مرتبط با غذا باشد.

اعتماد سازی مشتریان .

کمک به حفظ محیط زیست چه در حین تولید محصولات شرکت و چه در زمان پرورش و عدم آلودگی هوا و آب

کاهش ضریب تبدیل غذا در مزارع با محصولات شرکت کیمیاگران تغذیه

در نهایت با استفاده از محصولات شرکت بتوانیم به پرورش دهندگان و تولیدکنندگان خدمتی کرده باشیم تا ایشان با کمترین هزینه ممکن محصولات با کیفیت را تهیه و به بازار عرضه نمایند.

کاهش میزان آمونیاک و نیتریت آب استخرها

.۱۰سرحالی و شادابی ماهیان و بهبود رنگ و زیبایی ماهیان و بهبود کیفیت گوشت ماهیان پس از صید.

.۱۱با توجه به موارد فوق و محاسبه هزینه های انجام شده در انتها استفاده از غذای اکسترو در اقتصادی تر و سود بیشتری را جهت پرورش دهندگان و سلامت بالاتری را برای مصرف کنندگان بدنبال دارد

مدیر عامل:دکتر دبیر رضائی